Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Kalló-Plast Kft.
Cím: 2700 Cegléd, Nyíl köz 5.Email: h.kallo@kalloplast.hu, s.kallo@kalloplast.hu
Web: http://www.kalloplast.hu/Telefon: 0620-218-8235, 06-20/935-5145
Fax: 53/311-545, 53/311-155

Bevezető

NYITVATARTÁS
Hétfőtől - Péntekig: 07:00 h-tól - 16:00 h-ig
Kalló Sándor mobil: 06-20/935-5145
Kalló Hajnalka mobil: 06-20/218-8235


Bemutatkozás

munkavédelmi szabadidő és sportcipő gyártás
ipari kész és félkész poliuretán termékgyártás


A cég 2005. évtől a PEMÜ Műanyagipar Zrt-től átvette a cipőiparral kapcsolatos termékköreinek gyártását és a ceglédi telephelyét. A sportcipők gyártása a PUMA sportcipők gyártásának több mint egy évtizeden keresztül bázisául szolgáló telephelyen történnek. A vállalkozás által alkalmazott szakemberek részt vettek a PUMA termékek magyarországi gyártásában és fejlesztésében.

Több évtizedes direkt habosított cipőgyártási tapasztalatra építve folytatódott a saját márkanév alatti magas színvonalú gyermek és felnőtt sportcipők gyártása. Jelenleg a vállalkozás minősített munkavédelmi lábbeliket is gyárt direkt habosított technológiával.

A munka- és munkavédelmi cipők vevői között megtalálható a GE (General Electric) és a Sony , valamint sok hazai kis és középvállalkozás szerteágazó szolgáltatási és iparágakból.

A vállalkozás fokozatosan felkészült ipari kész és fékész poliuretán termékek gyártására, amelyben a folyamatos kutatás fejlesztési tevékenységnek és kísérletezéseknek az eredményeként egyre több felhasználási területre gyárt termékeket.

Több éve folyamatosan fejlődik a motoros ruhákban használt ütésenergia elnyelő termékek un. protektorok vagy ízületvédők gyártása Európai Uniós megrendelések alapján.

Az egészségügyben használatos csípővédő termék gyártása egyre bővülő mértékben történik elsősorban németországi megrendelésekre.

Új ipari felhasználásra kifejlesztett termék az építőiparban elsősorban a burkolók által használt térdvédő.

Az IMC technológia is alkalmazásra kerül például az egészségügyben használatos különböző nagy értékű orvosi berendezések poliuretán alkatrészeinek gyártásánál. A vállalkozás törekszik arra, hogy maximálisan megfeleljen a vevői elvárásoknak, folyamatosan fejlesztéseket hajt végre a vevők igényei szerint, együttműködik a termékek gyártószerszámainak tervezésében, gyártásában és a szerszámok tesztelésében. Vállalkozik a technológiák kialakítására és az üzemszerű gyártás megszervezésére kis és nagy szériák esetében egyaránt.

A termeléshez rendelkezésre állnak alacsony és nagynyomású habosító gépek banán és körasztalos rendszerű szerszámhordozóval.


Munka és munkavédelmi cipők A cég által gyártott munkacipők hosszú évek fejlesztési és gyártási tapasztalatai alapján kerültek kialakításra. A kényelem mellett a jó minőség és a nagy igénybevétel melletti hosszú élettartam a fő szempont.

A munkavédelmi cipők szabvány szerinti minősítését a BIMEO kft. tanúsítványai garantálják.
A törvényi előírások szerint a minősítéssel rendelkező cipők költségként elszámolhatók abban az esetben, ha a vállalkozás a dolgozói számára vásárolja.

Sportcipők
A sportcipők direkt habosított eljárással, bőrből készülnek, viszonylag alacsony áruk ellenére lábegészségügyi és gyártási technológiai szempontból felveszik a versenyt a világmárkának számító termékekkel.

Talpak, talpbetétek
Magyar és EU partnereink számára gyártunk talpakat a megrendelő által biztosított szerszámokkal vagy saját fejlesztésű modelleket is ajánlunk.

A rendelkezésre álló géppark lehetővé teszi férfi, női, gyerek cipő és papucs talpak, talpbetétek gyártását.

Protektorok, ízületvédők
A legmagasabb műszaki és biztonsági előírásoknak megfelelően kifejlesztett nagy értékű motoros ruhákba beépítésre kerülő ütésenergia elnyelő speciális fejlesztésű védőelemek gyártása történik több éve olyan márkák számára mint a BMW, LOUIS stb.

Csípővédő
A szigorú EU követelményeknek megfelelő textil fedésű speciális poliuretán csípővédő egyedüli magyar gyártója a Kalló-Plast Kft. Beszállítóként a leghíresebb nyugat- európai orvosi segédeszköz forgalmazóinak partnere.

Térdvédők
A cég legújabb fejlesztése az építőiparban a burkolók által használatos térdvédő. A termék kiemelten az ergonómiai szempontok szerint került kifejlesztésre.

Orvosi diagnosztikai berendezés ülőlapja

Repülőgép botkormány fogantyú
Keresőszavak

Munka és munkavédelmi cipők , Munka és munkavédelmi cipők cegléd, cegléd, cegléd gyártás, gyártás, sport cipő gyártás, sport cipő gyártás cegléd,


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink